Veelgestelde vragen

Inschrijving

De uiterste inschrijfdatum was 1 juni 2023. De inschrijving voor teams voor het toernooi van 2023 is gesloten. Aanmoedigen kan natuurlijk wel op 25 juni.

Adres toernooi

AFC
Maurice Ravellaan 4
1082 LC Amsterdam

Bereikbaarheid

Voor informatie over de bereikbaarheid van het terein van AFC verwijzen wij graag naar de website van AFC ivm werkzaamheden rondom het terrein.

bekijk de website >

Veiligheid

Tijdens het toernooi staat veiligheid op en rond de velden voorop. Zowel bezoekers als spelers wordt daarom verzocht de aanwijzingen van de organisatie en beveiligers altijd op te volgen.

Entree

Net als vorig jaar is de entree dankzij een sponsor, gratis voor spelers, bezoekers en begeleiders.

Kosjer eten

Tijdens het toernooi zal rond de velden kosher eten (shoarma en falafel) te koop zijn.

Eten in het clubhuis van AFC is niet kosjer !!!

Speelschema

Het speelschema is bekend en kan via tournify bekeken en gevolgd worden tijdens het toernooi.

Wedstrijdschema

Uitslagen

De uitslagen worden tijdens het toernooi verzameld en verwerkt om te bepalen welke teams in de finales tegen elkaar zullen spelen.

Zodra alle wedstrijden gespeeld zijn zal in het geval van (halve) finales via de Tournify app te zien zijn op welk veld vervolgwedstrijden gespeeld zullen worden. Dit wordt tevens omgeroepen.

Alle uitslagen worden tijdens het toernooi via de app gedeeld.

Statistieken

Leuke weetjes over Jom Ha Voetbal

Bekijk hier >

Eigen shirts

Voor de teams die nog geen (complete) outfit hebben kunnen regelen, is er een actie opgezet met de Voetbalshop.

Mail de code JOMHA25 naar amsterdam@voetbalshop.nl en omschrijf duidelijk wat je wil bestellen (shirts, broekjes, sokken, schoenen). Geef daarnaast de aantallen, maten en kleuren aan en ontvang een korting van 25%!

Voetbalshop heeft maximaal een week nodig om de bestellingen te leveren. Dus bestel op tijd!

Calculator

Wil je een team aanmelden, maar weet je  niet zeker in welke poule dit team moet worden ingedeeld? Gebruik dan de handige calculator en bereken in welke poule je terecht komt. De leeftijd van de oudste speler telt hiervoor.

Huisregels AFC

Het is op het sportpark Goed Genoeg van AFC niet toegestaan kratten (fris)drank mee te nemen voor eigen gebruik en/of gratis uit te delen voor reclamedoeleinden.

Regels

De regels van het toernooi zijn belangrijk om het evenement goed en gezellig te laten verlopen. Bekijk de regels op onze speciale pagina.

Alle regels bij elkaar >

Parkeren

Bij het terrein van AFC kan tijdens Jom Ha Voetbal, tegen betaling, van de Q-park garage Ravel gebuik gemaakt worden. De parkeercapaciteit circa 365 parkeerplaatsen. Daarnaast zullen rondom het terein van AFC ook parkeerplekken beschikbaar zijn.

Er zijn 7 gecertificeerde verkeersregelaars die de parkeerstromen in goede banen leiden. Parkeerregelaars doen dit in overleg met de politie en beveiliging.

  Parkeerplekken

  1. Q-Park Ravel (hiervoor geldt een speciaal tarief indien vooraf gereserveerd wordt)
  2. Parkeerterrein naast AFC; Dit parkeerterrein is gereserveerd voor staf, sponsors en genodigden
  3. Openbare plekken in de omgeving

  De politie zorgt voor handhaving. Voorkom parkeerboetes door de auto alleen te parkeren op de daartoe bestemde plekken in de openbare ruimte.

  Hoe is Jom Ha Voetbal ontstaan?

  Jom Ha Voetbal is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een begrip binnen Joods Nederland. Hoe het ontstond?

  Lees het hier

  Vrijwilligers

  Het toernooi wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Zowel op de dag zelf als tijdens de aanloop van het toernooi. Wil je ook bijdragen aan het succes van Jom Ha Voetbal, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

  Invalidenparkeerkaart

  Contact

  Voor vragen, ideeën en feedback kun je een e-mail sturen naar het comité van Jom Ha Voetbal. Dit kan via info@jomhavoetbal.nl. Natuurlijk kun je ook het contact formulier gebruiken.

  Contactformulier >

  Gevonden Voorwerpen

  Gevonden voorwerpen blijven bewaard tot 3 weken na het toernooi en worden vervolgens voor een goed doel geschonken aan rebbetzin Vorst. Bij verlies kan je contact opnemen via info@jomhavoetbal.nl

  Fotograaf

  Tijdens het toernooi worden foto’s gemaakt door een fotograaf voor Jom Ha Voetbal. Deze zullen ook op de website worden gepubliceerd. Wil je niet worden afgebeeld, dan kan dit worden aangegeven bij Jom Ha Voetbal. Jouw foto zal dan worden verwijderd van de website.

  Zie ook privacy beleid >