Privacy (AVG)

Algemene Verordening Gegevensverwerking

Aanleiding:
Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensverwerking voor alle organisaties die persoonsgevens verwerken, ook verenigingen en stichtingen zoals Jom Ha Voetbal.

Welke persoonsgegevens slaan wij op en waarom?
Wij slaan al dan niet tijdelijk persoongegevens op voor twee doelen:

    • Aankondigen van het aankomende toernooi via mailings
    • Controle van ingediende spelerslijsten op geldigheid

NB: Spelerslijsten worden na afloop van het toernooi verwijderd.

Mailinglijst
Jom Ha Voetbal heeft een mailinglijst. De mailinglijst wordt bijgehouden via een account op mailchimp. Deze lijst bestaat uit naam, voornaam, email adres, en telefoonnummers van contactpersonen. Iedereen
die in voorgaande jaren vrijwilliger is geweest of een team heeft ingeschreven, staat geregistreerd in de mailing lijst. Individuele leden kunnen zich uitschrijven uit de mailinglijst via een link onderaan de uitgestuurde emails. Uitgeschreven leden zullen periodiek (minimaal een maal per jaar) worden verwijderd.

Zie hier het privacy statement van mailchimp:

https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.123589195.1990303882.1526985407-1890237832.1481901140

Hosting
Jom Ha Voetbal maakt gebruik van one.com als hosting partij voor de website en mail.
Op de website staan geen persoonlijke gegevens.

Wie hebben toegang?
Alle leden van het organisatiecomite hebben toegang tot de mailinglijst of de spelerslijsten. Zij zullen de gegevens gebruiken in het kader van het uitoefenen van hun functie binnen het organisatiecomite.

Aanmelding
Bij de aanmelding gaat men akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens (naam, email adres, mobiel nummer en eventueel overige informatie die vrijwillig worden ingevuld).

Beeldmateriaal
Tijdens het jaarlijkse toernooi worden foto’s gemaakt van de wedstrijden en het sociale gebeuren rond de wedstrijden. Een selectie van de foto’s wordt gepubliceerd op de website. Indien je bezwaar hebt tegen publicatie van jouw foto, kun je dit kenbaar maken met een mail naar info@jomhavoetbal.nl. Wij zullen dan meteen jouw foto verwijderen.

Aanmelding
Bij de aanmelding gaat men akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens (naam, email adres, mobiel nummer en eventueel overige informatie die vrijwillig worden ingevuld) .

Ons website-adres is: http://www.jomhavoetbal.nl.