Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe is jom havoetbal ontstaan?

Jom Ha Voetbal is in 40 jaar uitgegroeid tot een begrip binnen joods Nederland. Hoe het ontstond?

Lees het hier

Locatie

Sportpark Escapade
Escapade 5
1183 NM Amstelveen

Bereikbaarheid

Voor informatie over de verkeerssituatie, verkeersdrukte rond het weekend van 30 juni verwijzen wij u graag naar www.nhbereikbaar.nl.

entree

3 euro entree voor iedere voetballer, bezoeker en begeleider bij binnenkomst op het terrein! Geef uw kind 3 euro mee.

Inschrijving

De uiterste inschrijfdatum is 1 juni 2019. Indien eerder voldoende teams hebben ingeschreven stopt de inschrijving eerder.

huisregels sportpark Escapade

Het is op het sportpark niet toegestaan kratten (fris)drank mee te nemen voor eigen gebruik en/of gratis uit te delen voor reclamedoeleinden.

Kosjer eten

Tijdens het toernooi zal rond de velden kosjer eten (shorma en falafel) te koop zijn.

(eten verkocht in de kantine van RKVIC is niet kosjer !!!)

Speelschema

Na de inschrijftermijn worden het speelschema gemaakt. Dit wordt met de team captains gedeeld en op is te vinden op deze website.

Wedstrijdschema

q

Parkeren

Het aantal parkeerplaatsen tijdens het toernooi is beperkt. Je wordt daarom verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.
Let op: De politie zal fout geparkeerde auto’s buiten het terrein bekeuren!

Invalidenparkeerkaart

Contact

Voor vragen, idee├źn en feedback kun je een e-mail sturen naar het commitee van Jom ha Voetbal. Dit kan via info@jomhavoetbal.nl. Natuurlijk kun je ook het contact formulier gebruiken.

Contactformulier

l

Inschrijftermijn

Er kan tot 1 juni met een team worden aangemeld. Indien het maximum aantal teams bereikt is kan deze datum vervroegd worden.

inschrijfformulier

Nog geen team?

Nog geen eigen team? En wil je meespelen? Speciaal voor kinderen van 6-12 jaar hebben wij de mogelijkheid om zonder team aan te melden. Wij helpen dan met de plaatsing in een ander team. Dit kan tot 1 juni.

Individueel aanmelden

Veiligheid

Tijdens het toernooi staat veiligheid op en rond de velden voorop. Zowel bezoekers als spelers wordt daarom verzocht de aanwijzingen van de organisatie en beveiligers altijd op te volgen.

Regels

De regels van het toernooi zijn belangrijk om het evenement goed en gezellig te laten verlopen. Bekijk de regels op onze speciale pagina.

Alle regels bij elkaar

Uitslagen

De uitslagen worden tijdens het toernooi verzameld en verwerkt om te bepalen welke teams in de finales tegel elkaar zullen spelen. Na het spelen van alle wedstrijden in een poule kunnen de team captains langskomen bij de wedstrijdleiding om te horen op welk veld gespeeld zal worden. Dit wordt tevens omgeroepen. Alle uitslagen worden na afloop van het toernooi op de website gedeeld.

Fotograaf

Tijdens het toernooi worden foto’s gemaakt door een fotograaf voor jom havoetbal. Deze zullen ook op de website worden gepubliceerd. Wil je niet worden afgebeeld, dan kan dit worden aangegeven bij jom havoetbal. Jouw foto zal dan worden verwijderd van de website.

Zie ook privacy beleid

Vrijwilligers

Het toernooi wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Zowel op de dag zelf als tijdens de aanloop van het toernooi. Wil je ook bijdragen aan het succes van jom havoetbal, neem dan gerust contact met ons op via info@jomhavoetbal.nl of het contactformulier.

Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen blijven bewaard tot 3 weken na het toernooi en worden vervolgens geschonken aan rebbetzin Vorst voor een goed doel. Bij verlies: neem contact op info@jomhavoetbal.nl