Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Inschrijving

De uiterste inschrijfdatum is 1 mei 2020. Indien eerder voldoende teams hebben ingeschreven stopt de inschrijving eerder.

inschrijfformulier 2020

Vrijwilligers

Het toernooi wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers. Zowel op de dag zelf als tijdens de aanloop van het toernooi. Wil je ook bijdragen aan het succes van Jom Ha Voetbal, neem dan gerust contact met ons op via info@jomhavoetbal.nl of het contactformulier.

Locatie

Sportpark Escapade
Escapade 5
1183 NM Amstelveen

Bereikbaarheid

Voor informatie over de verkeerssituatie, verkeersdrukte rond het weekend van 21 juni verwijzen wij u graag naar www.nhbereikbaar.nl.

entree

3 euro entree voor iedere voetballer, bezoeker en begeleider bij binnenkomst op het terrein! Geef uw kind 3 euro mee.

Kosjer eten

Tijdens het toernooi zal rond de velden kosjer eten (shorma en falafel) te koop zijn.

(eten verkocht in de kantine van RKVIC is niet kosjer !!!)

Fotograaf

Tijdens het toernooi worden foto’s gemaakt door een fotograaf voor Jom Ha Voetbal. Deze zullen ook op de website worden gepubliceerd. Wil je niet worden afgebeeld, dan kan dit worden aangegeven bij jom havoetbal. Jouw foto zal dan worden verwijderd van de website.

Zie ook privacy beleid

q

Parkeren

Het aantal parkeerplaatsen tijdens het toernooi is beperkt. Je wordt daarom verzocht de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.
Let op: De politie zal fout geparkeerde auto’s buiten het terrein bekeuren!

Calculator

Wil je een team aanmelden, maar weet je  niet zeker in welke poule dit team moet worden ingedeeld? Gebruik dan de handige calculator en bereken in welke poule je terecht komt. De leeftijd van de oudste speler telt hiervoor.

Uitslagen

De uitslagen worden tijdens het toernooi verzameld en verwerkt om te bepalen welke teams in de finales tegel elkaar zullen spelen. Na het spelen van alle wedstrijden in een poule kunnen de team captains langskomen bij de wedstrijdleiding om te horen op welk veld gespeeld zal worden. Dit wordt tevens omgeroepen. Alle uitslagen worden na afloop van het toernooi op de website gedeeld.

Veiligheid

Tijdens het toernooi staat veiligheid op en rond de velden voorop. Zowel bezoekers als spelers wordt daarom verzocht de aanwijzingen van de organisatie en beveiligers altijd op te volgen.

huisregels sportpark Escapade

Het is op het sportpark niet toegestaan kratten (fris)drank mee te nemen voor eigen gebruik en/of gratis uit te delen voor reclamedoeleinden.

Regels

De regels van het toernooi zijn belangrijk om het evenement goed en gezellig te laten verlopen. Bekijk de regels op onze speciale pagina.

Alle regels bij elkaar

Speelschema

Na de inschrijftermijn worden het speelschema gemaakt. Dit wordt met de team captains gedeeld en op is te vinden op deze website.

Uitslagen

De winnaars van 2019 kun je vinden op deze pagina. Naast de teams die op deze pagina vermeld zijn zijn alle deelnemers winnaar.

Bekijk de winnaars

Hoe is Jom Ha Voetbal ontstaan?

Jom Ha Voetbal is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een begrip binnen joods Nederland. Hoe het ontstond?

Lees het hier

Statistieken

Leuke weetjes over Jom Ha Voetbal

Bekijk hier

l

Inschrijftermijn

Er kan tot 1 mei met een team worden aangemeld. Indien het maximum aantal teams bereikt is kan deze datum vervroegd worden.

inschrijfformulier

Contact

Voor vragen, ideeën en feedback kun je een e-mail sturen naar het commitee van Jom Ha Voetbal. Dit kan via info@jomhavoetbal.nl. Natuurlijk kun je ook het contact formulier gebruiken.

Contactformulier

Invalidenparkeerkaart

Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen blijven bewaard tot 3 weken na het toernooi en worden vervolgens geschonken aan rebbetzin Vorst voor een goed doel. Bij verlies: neem contact op info@jomhavoetbal.nl