Inschrijving Jom Ha Voetbal 2024

Jom Ha Voetbal 2024 komt er weer aan en staat gepland op zondag 7 juli 2024 op de velden van AFC, Boelenlaan 50 in Amsterdam. Graag nodigen we alle jongens en meisjes van harte uit om mee te doen met één van de Rosj Pina teams. Via dit formulier kun je je nu inschrijven.

Tegelijkertijd willen we niet voorbijgaan aan de intens verdrietige situatie in Israël. Onze gedachten gaan uit naar alle mensen die te maken hebben met de recente ontwikkelingen. Ondanks deze moeilijke tijden geloven we in de kracht van sport als een verbindend element. We gaan er weer alles aan doen om een mooi en veilig evenement te organiseren waar we met alle liefhebbers van Jom Ha Voetbal kunnen samenkomen!

Hoe doe je mee?
Ouders en/of voogden van jongens en meisjes die graag mee willen doen en 6 jaar of ouder zijn, verzoeken wij het online inschrijfformulier in te vullen. Na overmaking van € 10,- inschrijfgeld per persoon is de aanmelding compleet. Doe dit ajb vóór 8 mei. In verband met de logistiek rondom de teamindelingen kunnen we na 8 mei 2024 helaas geen nieuwe inschrijvingen meer aannemen. Dus zorg ajb dat je je op tijd inschrijft. 

Voor wie?
Jom Ha Voetbal staat voor een gezellige voetbaldag waarbij plezier voorop staat en ruimte is voor elke speler. Kinderen vanaf groep 2 kunnen deelnemen. Dus voetbal je graag en heb je heel veel zin om mee te doen? Geef je dan op! Maar schrijf je ook in als je voor je gevoel wat minder sterk bent en zin hebt in een te gekke Jom Ha Voetbal dag. Want JomHa Voetbal doet er alles aan om gelijkwaardige wedstrijden te organiseren door bijvoorbeeld de opgegeven teams en individuele spelers op speelsterkte in te delen. Kijk voor meer informatie op www.jomhavoetbal.nl.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@jomhavoetbal.nl.